Revista Design
Revista Design
Turistik Lundrues Dhe Vëzhgimi Detar

Pearl Atlantis

Turistik Lundrues Dhe Vëzhgimi Detar Një vendpushim lundrues i qëndrueshëm dhe një vëzhgues detar që do të vendoset kryesisht në Korridorin e Biodiversitetit Detar Cagayan Ridge, Sulu Sea, (afërsisht 200 km në lindje të Porto Princesa, bregdetit Palawan dhe 20 km në veri të perimetrave të Parkut Natyror të Tubbataha Reefs) kjo është për t'iu përgjigjur nevojës së vendit tonë për një mënyrë për të rritur ndërgjegjësimin e njerëzve në lidhje me ruajtjen e biodiversitetit tonë detar me ndërtimin e një magneti turistik monumental me të cilin vendi ynë Filipinet mund të njihet lehtësisht.

Emri i Projektit : Pearl Atlantis, Emri i stilistëve : Maria Cecilia Garcia Cruz, Emri i klientit : Cecilia Cruz.

Pearl Atlantis Turistik Lundrues Dhe Vëzhgimi Detar

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.