Revista Design
Revista Design
Llambë

Tako

Llambë Tako (oktapod në japonisht) është një llambë tryeze e frymëzuar nga kuzhina spanjolle. Të dy bazat kujtojnë pllakat prej druri ku shërbehet "pulpo a la gallega", ndërsa forma e saj dhe brezi elastik ngjallin një bento, kutia tradicionale e drekës japoneze. Pjesët e saj janë mbledhur pa vida, duke e bërë më të lehtë bashkimin. Paketimi në copa gjithashtu zvogëlon kostot e paketimit dhe ruajtjes. Bashkimi i shandanit fleksibël të polipropenit fshihet pas brezit elastik. Vrimat e shpuara në bazë dhe pjesët e sipërme lejojnë rrjedhën e nevojshme të ajrit për të shmangur mbinxehjen.

Emri i Projektit : Tako, Emri i stilistëve : Maurizio Capannesi, Emri i klientit : .

Tako Llambë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.