Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm Me Pakicë

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Dizajni I Brendshëm Me Pakicë Klienti kërkon një dizajn krijues për të përfaqësuar mirë markën. Emri 'Hiveometrik' formohet nga dy fjalë 'koshere' dhe 'gjeometrike', e cila thjesht tregon konceptin kryesor dhe vizualizon modelin. Dizajni është frymëzuar nga produkti i heroit të markës, një vitore elektrike në formë hualli. Paramenduar si një tufë mjalti, tiparet e mureve dhe tavanit në përfundimet e rregullta lidhin pa ndërprerje dhe bashkëveprojnë forma gjeometrike komplekse. Linjat janë delikate dhe të pastra, duke rezultuar në një pamje bashkëkohore të hijshme për të simbolizuar imagjinatën dhe krijimtarinë e pafund.

Emri i Projektit : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Emri i stilistëve : Alain Wong, Emri i klientit : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Dizajni I Brendshëm Me Pakicë

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.