Revista Design
Revista Design
Ndriçimi I Brendshëm

Jordan Apotheke

Ndriçimi I Brendshëm Mbështetja e arkitekturës ekspresive të brendësisë së farmacisë, ndriçuesit funksionale janë pamenduese në pamjen e tyre, duke tërhequr vëmendjen për efektin e tyre të dritës në vend të modelit të tyre të ndeshjeve. Ndriçuesit për ndriçimin bazë janë ose të integruara në ndriçuesit varëse që gjurmojnë formën e mobiljeve ose janë montuar në anët e tavanit të pezulluar, duke e mbajtur atë sa më të lirë nga rrezet e dritës që është e mundur. Kështu që, përdoruesit mund të përqëndrohen në gjurmët e dritës që çojnë nëpër farmaci, të përbërë nga pllaka me dritë RGB-LED që përputhen me ngjyrën e sporteleve me dritë dinamike, gjithashtu

Emri i Projektit : Jordan Apotheke, Emri i stilistëve : Conceptlicht GmbH, Emri i klientit : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Ndriçimi I Brendshëm

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.