Revista Design
Revista Design
Hipercar

Shayton Equilibrium

Hipercar Ekuilibri i Shayton përfaqëson një hedonizëm të pastër, çoroditje në katër rrota, një koncept abstrakt për shumicën e njerëzve dhe realizimin e ëndrrave për pak fat. Ajo përfaqëson kënaqësi të fundit, një perceptim të ri për të marrë nga një pikë në tjetrën, ku qëllimi nuk është aq i rëndësishëm sa përvoja. Shayton është vendosur të zbulojë kufijtë e aftësive materiale, të provojë shtytjet e reja alternative alternative dhe materialet që mund të përmirësojnë performancën duke ruajtur origjinën e hiperarkës. Faza që vijon është gjetja e investitorit / ve dhe shndërrimi i Shayton Equilibrium.

Emri i Projektit : Shayton Equilibrium, Emri i stilistëve : Andrej Stanta, Emri i klientit : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Hipercar

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.