Revista Design
Revista Design
Cigare / Çamçakëz

Smartstreets-Smartbin™

Cigare / Çamçakëz Një kosh mbeturinash i patentuar i shumëfishtë me aftësi unike, Smartbin ™ plotëson montimin e infrastrukturës rrugore ekzistuese si binjake, të mbështetur në çdo madhësi ose formë të postës së llambës ose postës së shenjave, ose në formatin e vetëm në mure, kangjella dhe bazamente. Kjo lëshon një vlerë të re, të papritur nga asetet ekzistuese të rrugëve për të krijuar rrjete me kazanët e përshtatshëm, të parashikueshëm të cigareve dhe çamçakëzave, të cilat janë gjithmonë në dispozicion, pa shtuar rrëmujë në skenën e rrugës. Smartbin po shndërron kujdesin në rrugë në qytete në të gjithë botën duke bërë të mundur një përgjigje efektive ndaj mbeturinave të cigareve dhe çamçakëzave.

Emri i Projektit : Smartstreets-Smartbin™, Emri i stilistëve : SMARTSTREETS LTD, Emri i klientit : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Cigare / Çamçakëz

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.