Revista Design
Revista Design
Divan I Ndryshueshëm

Mäss

Divan I Ndryshueshëm Doja të krijoja një divan modulare që mund të shndërrohej në disa zgjidhje të veçantë për ulëse. Mobilja e tërë përbëhet nga vetëm dy pjesë të ndryshme me të njëjtën formë për të formuar një larmi zgjidhjesh. Struktura kryesore është e njëjta formë anësore e mbështetur në krah, por vetëm më e trashë. Mbështetja e krahut mund të kthehet 180 gradë për të ndryshuar ose vazhduar pjesën kryesore të mobiljeve.

Emri i Projektit : Mäss, Emri i stilistëve : Claudio Sibille, Emri i klientit : .

Mäss Divan I Ndryshueshëm

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.