Revista Design
Revista Design
Pluhuri Dhe Fshesa

Ropo

Pluhuri Dhe Fshesa Ropo është një koncept vetë balancues i pluhurit dhe fshesave, i cili kurrë nuk bie poshtë në dysheme. Falë peshës së vogël të rezervuarit të ujit të vendosur në pjesën e poshtme të pluhurit të pluhurit, Ropo e mban veten të ekuilibruar në mënyrë natyrale. Pas pastrimit të lehtë të pluhurit me ndihmën e buzës së drejtë të pluhurit, përdoruesit mund të rrëmbejnë fshesën dhe pluhurin e pluhur së bashku dhe ta vendosin atë si një njësi të vetme pa shqetësimin e tij që të bie ndonjëherë poshtë. Forma moderne organike synon të sjellë thjeshtësi në hapësirat e brendshme dhe tipari i lëkundjeve të çuditshëm të ndërprerë synon të argëtojë përdoruesit gjatë pastrimit të dyshemesë.

Emri i Projektit : Ropo, Emri i stilistëve : Berk Ilhan, Emri i klientit : .

Ropo Pluhuri Dhe Fshesa

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.