Revista Design
Revista Design
Ndërfaqja E Panelit Rondele

Project Halo

Ndërfaqja E Panelit Rondele Ky është një koncept i ri i ndërfaqes për rondele. Do ta keni shumë më të lehtë ta përdorni në këtë ekran me prekje sesa shumë butona ose një rrotë të madhe. Do t'ju bëjë që të zgjidhni hap pas hapi, por jo t'ju bëjë të mendoni aq shumë. Ne duam që ajo të shfaq vizualizues me ngjyra të ndryshme kur zgjidhni pëlhurë të ndryshme dhe llojin e ciklit, kështu që mund të jetë një gjë interesante tani për shtëpinë tuaj. Telefoni juaj do të jetë i largët, do të merrni njoftim dhe raportim mbi të, dhe do t'i dërgoni komandë rondele tuaj përmes internetit.

Emri i Projektit : Project Halo, Emri i stilistëve : Juan Yi Zhang, Emri i klientit : eico design.

Project Halo Ndërfaqja E Panelit Rondele

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.