Revista Design
Revista Design
Pjatë

1hand plate

Pjatë Pllaka e parë: Jetë serveri më i mirë. Mbajeni gotën e verës dhe pjatën tuaj vetëm me një dorë. Pjata është me peshë të lehtë dhe forma e saj unike e një karkaleca qëndron e sigurt në pëllëmbën e dorës tuaj. Shumë e dobishme për të gjitha llojet e ngjarjeve. Partitë, pritjet, festimet dhe më shumë. Gjithmonë keni një dorë të lirë për të vendosur ushqim të ri të shijshëm në pjatë, një dorë të lirë për të shtrënguar duart ose thjesht një dorë të lirë për gjestet. Bëni përshtypje mysafirët tuaj dhe lërini të shijojnë lehtësinë e papritur të një shuplakë në këmbë.

Emri i Projektit : 1hand plate, Emri i stilistëve : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Emri i klientit : Joannes Petersen.

1hand plate Pjatë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.