Revista Design
Revista Design
Tastierë

Qadem Hooks

Tastierë Qadem Hooks është një pjesë arti me një funksion tastierë të frymëzuar nga natyra. Isshtë e përbërë nga grepa të vjetra të gjelbërta të lyera me ngjyra, të cilat u përdorën së bashku me Qadem (një shalë e një mushkë të vjetër prej druri) për transportimin e grurit nga një fshat në tjetrin. Grilat janë bashkangjitur në një Bord të vjetër Gruri Thresher, si bazë dhe përfunduan me një panel xhami në majë.

Emri i Projektit : Qadem Hooks, Emri i stilistëve : May Khoury, Emri i klientit : Badr Adduja.

Qadem Hooks Tastierë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.