Revista Design
Revista Design
Grumbullimi I Banjës

Up

Grumbullimi I Banjës Lart, koleksioni i banjës i krijuar nga Emanuele Pangrazi, tregon se si një koncept i thjeshtë mund të gjenerojë risi. Ideja fillestare është që të përmirësohet rehati pak duke rreshtuar aeroplanin e ulëses së sanitarisë. Kjo ide u shndërrua në temën kryesore të projektimit dhe ajo është e pranishme në të gjithë elementët e koleksionit. Tema kryesore dhe marrëdhëniet gjeometrike të rrepta i japin koleksionit një stil bashkëkohor në përputhje me shijen evropiane.

Emri i Projektit : Up, Emri i stilistëve : Emanuele Pangrazi, Emri i klientit : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Grumbullimi I Banjës

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.