Revista Design
Revista Design
Salla E Ekspozitës, Shitja Me Pakicë

Fast Forward

Salla E Ekspozitës, Shitja Me Pakicë Këpucët e trajnimit të degëve janë ekspozuar në sallë ekspozite të parë të kompleksit të ekspozitës së kërcimit. Shtë përgatitur me një mënyrë që shpreh metodat e prodhimit, siç është forma dinamike e këpucëve stërvitore, teknologjitë e larta të injektimit të përdorura në fazën e prodhimit, etj. Ajo është e pajisur me SMD LED, një nga produktet e teknologjisë së lartë, është përpjekur të pasqyrojë dinamizmin e këpucëve të trajnimit (si objekt) duke u bërë një burim frymëzimi me prejardhje të dizajnuara grafike dhe lëvizje të ofruara nga këto sisteme.

Emri i Projektit : Fast Forward, Emri i stilistëve : Ayhan Güneri, Emri i klientit : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Salla E Ekspozitës, Shitja Me Pakicë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.