Revista Design
Revista Design
Fushata E Ndërgjegjësimit Hiv

Fight Aids

Fushata E Ndërgjegjësimit Hiv HIV është i rrethuar nga shumë thashetheme dhe dezinformata. Qindra adoleshencë në Global bëhen të infektuar me HIV çdo vit përmes seksit të pambrojtur ose ndarjes së gjilpërave. Një numër shumë më i vogël i adoleshentëve me HIV kanë lindur nëna që ishin të infektuara. Sot, ekziston shpresa se njerëzit që jetojnë me HIV madje nuk mund të sëmuren, ashtu si nuk ka kurë për viruse si ftohja dhe gripi. Njerëzit që jetojnë me virusin duhet të jenë shumë të kujdesshëm për të mos marrë rreziqe (si të keni seks të pambrojtur) që mund të ekspozojë të tjerët ndaj HIV.

Emri i Projektit : Fight Aids, Emri i stilistëve : Shadi Al Hroub, Emri i klientit : American University of Madaba.

Fight Aids Fushata E Ndërgjegjësimit Hiv

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.