Revista Design
Revista Design
Sistemi I Modelimit Të Brendshëm Modular

More _Light

Sistemi I Modelimit Të Brendshëm Modular Një sistem modular i grumbulluar, i shkëputshëm dhe i qëndrueshëm. More_Light ka një shpirt të gjelbër dhe është shumë i lehtë për t’u përdorur. Innovativeshtë inovative dhe ideale për të kënaqur të gjitha nevojat tona të përditshme, falë fleksibilitetit të moduleve katrore dhe sistemit të tij të përbashkët. Renditjet e librave me madhësi dhe thellësi të ndryshme, raftet, muret e paneleve, stendat e ekranit, njësitë e mureve mund të mblidhen. Falë gamës së gjerë të mbarimeve, ngjyrave dhe teksteve të disponueshme, personaliteti i tij mund të përmirësohet më tej nga një dizajn më i personalizuar. Për dizajnin e shtëpisë, hapësirat e punës, dyqanet. Gjithashtu i disponueshëm me liken brenda. caporasodesign.it

Emri i Projektit : More _Light, Emri i stilistëve : Giorgio Caporaso, Emri i klientit : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Sistemi I Modelimit Të Brendshëm Modular

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.