Revista Design
Revista Design
Biçikleta Elektrike

ICON E-Flyer

Biçikleta Elektrike ICON dhe Vintage Electric bashkëpunuan për të hartuar këtë biçikletë elektrike pa kohë. Projektuar dhe ndërtuar në Kaliforni në vëllim të ulët, ICON E-Flyer martohet me dizajn të cilësisë së mirë me funksionalitet modern, për të krijuar një zgjidhje të veçantë dhe të aftë të transportit personal. Karakteristikat përfshijnë një varg 35 milje, shpejtësi të lartë 22 MPH (35 MPH në modalitetin e garës!), Dhe një kohë ngarkimi dy orë. Konektori i jashtëm USB dhe pika e lidhjes së ngarkuar, frenimi rigjenerues dhe përbërësit me cilësi më të lartë në të gjithë. www.iconelectricbike.com

Emri i Projektit : ICON E-Flyer, Emri i stilistëve : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Emri i klientit : ICON.

ICON E-Flyer Biçikleta Elektrike

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.