Revista Design
Revista Design
Mobilje Organike Dhe Skulptura

pattern of tree

Mobilje Organike Dhe Skulptura Një propozim i ndarjes që përdorin pjesët halore në mënyrë joefikase; domethënë, pjesa më e hollë e gjysmës së sipërme të trungut dhe pjesa me formë të çrregullt të rrënjëve. I kushtova vëmendje unazave vjetore organike. Modelet organike të mbivendosura të ndarjes krijuan një ritëm të rehatshëm në një hapësirë inorganike. Me produktet e lindura nga ky cikël materiali, drejtimi organik hapësinor bëhet një mundësi për konsumatorin. Për më tepër, veçantia e secilit produkt u jep atyre një vlerë shumë më të lartë.

Emri i Projektit : pattern of tree, Emri i stilistëve : Hiroyuki Morita, Emri i klientit : studio Rope.

pattern of tree Mobilje Organike Dhe Skulptura

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.