Revista Design
Revista Design
Kalendar

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendar Kalendari promovues i faqes së portalit, goo (http://www.goo.ne.jp) është një kalendar funksional me fletë për secilin muaj duke u shndërruar në një xhep që ju lejon të mbani dhe menaxhoni kartat e biznesit, shënimet dhe dëftesat tuaja. . Tema është Red String për të treguar lidhjen midis goo dhe përdoruesve të saj. Të dy skajet e xhepit në të vërtetë mbahen nga qepje të kuqe të cilat bëhen pikat kryesore të dizajnit. Një kalendar në një formë të këndshme shprehëse, është i duhuri për vitin 2014.

Emri i Projektit : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Emri i stilistëve : Katsumi Tamura, Emri i klientit : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Kalendar

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.