Revista Design
Revista Design
Tryeza E Ngrënies

Octopia

Tryeza E Ngrënies Octopia nga ArteNemus është një tabelë e bazuar në morfologjinë e një oktapodi. Dizajni bazohet në një trup qendror me një formë elipsoide. Tetë këmbë dhe krahë në formë organike dalin në mënyrë radiale dhe shtrihen nga ky organ qendror. Një majë qelqi thekson qasjen vizuale në strukturën e krijimit. Pamja tre-dimensionale e Octopisë nënvizohet nga kontrasti midis ngjyrës së rimeso druri në sipërfaqe dhe ngjyrës së drurit të skajeve. Pamja e lartë e Octopia theksohet nga përdorimi i llojeve të drurit me cilësi të jashtëzakonshme dhe nga mjeshtëria e jashtëzakonshme.

Emri i Projektit : Octopia, Emri i stilistëve : Eckhard Beger, Emri i klientit : ArteNemus.

Octopia Tryeza E Ngrënies

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.