Revista Design
Revista Design
Karrige Kafe Të Shndërrueshme Dhe Karrige Rri Kot

Twins

Karrige Kafe Të Shndërrueshme Dhe Karrige Rri Kot Koncepti i tryezës së kafesë Binjakët është i thjeshtë. Një tryezë e ngushtë kafeje ruan dy vende të plota prej druri brenda. Sipërfaqet e djathta dhe të majta të tryezës, janë në të vërtetë kapakë që mund të tërhiqen nga trupi kryesor i tabelës në mënyrë që të lejojnë nxjerrjen e sediljeve. Vendet kanë këmbë të palosshme që duhet të rrotullohen në mënyrë që karriera të jetë në pozicionin e duhur. Sapo karrige, ose të dy karriget janë jashtë, kapakët kthehen përsëri në tryezë. Kur karriget janë jashtë, tryeza funksionon gjithashtu si një ndarje e madhe e magazinimit.

Emri i Projektit : Twins, Emri i stilistëve : Claudio Sibille, Emri i klientit : MFF.

Twins Karrige Kafe Të Shndërrueshme Dhe Karrige Rri Kot

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.