Revista Design
Revista Design
Ora Dixhitale

PIXO

Ora Dixhitale Koncepti është gati të "dixhitalizojë" "numrat që rrokullisen" të orës mekanike në vitet '70. Me ekranin e tij të plotë me pikë-matricë, PIXO është në gjendje të tregojë numrat e "lëvizshëm" të animuar të rrjedhshëm. Për dallim nga orët e tjera dixhitale me shtytës, PIXO ka vetëm një kurorë të kthyeshme për të operuar të gjitha mënyrat të cilat përfshijnë: modalitetin e kohës, orën botërore, kronometrin, 2 Alarmin, akrepin e orës dhe Timer. Dizajni i përgjithshëm është në shënjestër për njerëzit që pëlqejnë gjërat dixhitale me ekzekutim të ri. Kombinimi i ndryshëm i ngjyrave dhe dizajni i çështjeve unisex janë në gjendje t'i përshtaten llojeve të ndryshme të preferencave të përdoruesve.

Emri i Projektit : PIXO, Emri i stilistëve : PIXO TEAM, Emri i klientit : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Ora Dixhitale

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.