Revista Design
Revista Design
Tryeza E Kafesë Dhe Tryeza E Darkës

Air table

Tryeza E Kafesë Dhe Tryeza E Darkës Mënyra se si mund të kalojë me lehtësi nga një tavolinë e ulët kafeje në një tryezë të plotë dhome darke apo edhe në një tavolinë është mjaft interesante. Tubat metalikë mund të vendosen në dy pozicione të ndryshme me rotacion. Bordet prej druri janë kthyer nga varet që ju lejojnë të rritni sipërfaqen e tryezës. Emri i kësaj pjese të mobiljeve merr frymëzim në MacBook Air, për shkak të ndjenjës së peshës së lartë, si fizikisht ashtu edhe vizualisht.

Emri i Projektit : Air table, Emri i stilistëve : Claudio Sibille, Emri i klientit : M3 Claudio Sibille.

Air table Tryeza E Kafesë Dhe Tryeza E Darkës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.