Revista Design
Revista Design
Markimi Islamik I Identitetit

Islamic Identity

Markimi Islamik I Identitetit Koncepti i projektit të markës për të nxjerrë në pah hibridin e zbukurimeve tradicionale islamike dhe dizajnit bashkëkohor. Meqenëse klientit iu bashkëngjitën vlerat tradicionale akoma të interesuara për hartimin bashkëkohor. Prandaj, projekti ishte i bazuar në dy forma themelore; rrethi dhe sheshi. Këto forma u përdorën për të nxjerrë në pah kontrastin midis ndërthurjes së modeleve tradicionale islamike dhe modelit bashkëkohor. Do njësi në model u përdor një herë për t'i dhënë identitetit një manifestim të sofistikuar. Ngjyra e argjendtë u përdor për të theksuar pamjen bashkëkohore.

Emri i Projektit : Islamic Identity, Emri i stilistëve : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Emri i klientit : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Markimi Islamik I Identitetit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.