Revista Design
Revista Design
Orë

Hamon

Orë Hamon është një orë e bërë nga një kallamarre të sheshtë dhe të rrumbullakët dhe ujë. Duart e orës rrotullohen dhe butësisht fshij ujin çdo sekondë. Sjellja e sipërfaqes së ujit është një mbivendosje e vazhdueshme e brezave të prodhuara nga e kaluara në të tashmen. Veçantia e kësaj ore është të tregojë jo vetëm kohën e tanishme, por edhe akumulimin dhe zbutjen e kohës e cila tregohet nga sipërfaqja e ujit që ndryshon çdo moment. Hamon është emëruar pas fjalës japoneze 'hamon', që do të thotë gërvishtje.

Emri i Projektit : Hamon, Emri i stilistëve : Kensho Miyoshi, Emri i klientit : miyoshikensho.

Hamon Orë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.