Revista Design
Revista Design
Karrige

ICICLE

Karrige Unë mendoj se vendet janë anëtarët më të rëndësishëm dhe më të aftë në dizajnin e brendshëm .Gjithashtu ka role të jashtëzakonshme në ambiente të jashtme dhe të brendshme. Gjithmonë karriget janë një vend për tu ulur, pushuar dhe për t'u çlodhur kur të arrini. Për më tepër, të gjithë kanë një ndjenjë të mirë për këtë çështje. Tani, çfarë do të ndodhte nëse pjesa e sigurt dhe bukuroshe që jeni duke u bërë një element i dhunshëm dhe i pasigurt? Kjo është ndjenja që dua të tregoj.

Emri i Projektit : ICICLE, Emri i stilistëve : Ali Alavi, Emri i klientit : Ali Alavi design.

ICICLE Karrige

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.