Revista Design
Revista Design
Lavaman

SEREL Purity

Lavaman Serel Pastërtia Washbasin zë vendin e saj në banjë me formën e saj unike dhe të mrekullueshme të tasit. Qasja e përgjithshme në hartimin e vrimës së ujërave të zeza që është e padukshme. Kjo qasje ndikon në dizajnin aq shumë të rëndësishëm dhe bën që të zhvillohen detaje të hollësishme. Me këtë qasje lavatriçe pastërtie Serel duket e pastër, e qetë, elegante dhe duke qenë në një harmoni të plotë të integritetit të përgjithshëm të dizajnit. SEREL Pastërtia Washbasin, e cila ka dominimin e formave të buta, fton përdoruesin në futurizëm.

Emri i Projektit : SEREL Purity, Emri i stilistëve : SEREL Seramic Factory, Emri i klientit : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Lavaman

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.