Revista Design
Revista Design
Tigan Wc Mur

4Life

Tigan Wc Mur Tualeti me tualet 4life zë vendin e tij në banjë me formën e tij të ngurtë dhe përdorimin funksional si imazh të ri të mbizotërimit karakteristik. Salloni tualet miqësor me mjedisin të dyja bën përshtypje si me estetikun, ashtu edhe me respektimin e tij ndaj natyrës ... Qasja e përgjithshme në setin e mbulesave të holla të vendosjes Dizajni i grupeve të ulëseve të tualetit të mekanizmave lehtësues, të kyçjes është butonat e kontrollit të funksionit që duhet të futen në pjesën e brendshme të setit të mbulesës. Butonat të cilët kontaktohen nga përdoruesi vendosen në zonat të cilat janë më të vështirat për t'u ndotur, kështu që kjo siguron një avantazh shtesë në lidhje me higjenën.

Emri i Projektit : 4Life, Emri i stilistëve : SEREL Seramic Factory, Emri i klientit : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Tigan Wc Mur

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.