Revista Design
Revista Design
Fudge Dhe Kafeja

Cavendish & Harvey

Fudge Dhe Kafeja Akti balancues midis traditës dhe modernizmit. Synimi ishte të hartonte një gamë unike të produkteve për një kompani inovative që rikonstituon veten si një prodhues i ëmbëlsirave me cilësi të lartë. Zgjidhja është një paketim i lavazhuar dhe i shtypur me letër të nxehtë dhe një përfundim fisnik me shkëlqim të lartë. Koncepti i fotografisë u frymëzua nga stili i pralines klasike. Grupi më i ri dhe më modern i synuar do të trajtohet nga ngjyrat dhe një tipografi e lirshme. Ekipi i projektimit gabriel ka zotëruar aktin e balancimit dhe klienti është i kënaqur me rritjen e shitjeve.

Emri i Projektit : Cavendish & Harvey, Emri i stilistëve : Bettina Gabriel, Emri i klientit : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge Dhe Kafeja

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.