Revista Design
Revista Design
Shishe

La Pasion

Shishe Ky është një objekt i bërë me dorë i krijuar nga Arturo López, një nga anëtarët e ekuipazhit në Studio Xaquixe. Ai e mori idenë e shishes kur pa një pemë që dukej si një çift që përqafonin njëri-tjetrin, dhe kjo e bëri atë të mendonte se si të dashurit bëhen një kur e mbajnë njëri-tjetrin me "pasión". Xhami i përdorur në krijimin e copës është 95% i ricikluar, siç është e gjithë qelqi i përdorur në Studio Xaquixe. Furrat e përdorura në Studio janë bërë nga ekuipazhi dhe ushqehen me mbeturina organike siç është vaji i mbeturinave bimore ose biomasa e përpunuar për tu bërë gaz metan.

Emri i Projektit : La Pasion, Emri i stilistëve : Studio Xaquixe, Emri i klientit : Studio Xaquixe.

La Pasion Shishe

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.