Revista Design
Revista Design
Ora Bluetooth

Knotch

Ora Bluetooth Njerëzit kontrollojnë telefonat e tyre më shumë se 150 herë në ditë. Tabelat inteligjente të dizajnuara në ditët e sotme janë vetëm një pajisje e lëvizshme brenda vetë orës. "Knotch" i Akira Samson Design është një orë inteligjente që lejon përdoruesin të marrë njoftime / njoftime të humbura nga lidhja Bluetooth me telefonin dhe të japë reagime të dridhjeve në mënyrë që njerëzit të kontrollojnë telefonin e tyre më rrallë. "Knotch" ka një shikueshmëri të mirë dhe ndërfaqe të përdoruesit miqësore për përdoruesit. "Knotch" është një orë me kosto të efektshme, prandaj të rinjtë që duan të ndjekin trendet e modës dhe teknologjinë e përparuar lehtë mund ta përballojnë atë.

Emri i Projektit : Knotch, Emri i stilistëve : Akira Deng, Samson So, Emri i klientit : Akira Samson Design.

Knotch Ora Bluetooth

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.