Revista Design
Revista Design
Tryeza, Treshe, Bazamenti

Trifold

Tryeza, Treshe, Bazamenti Forma e Trifoldit informohet nga një kombinim i sipërfaqeve trekëndore dhe një sekuencë unike e palosshme. Ka një model minimalist por kompleks dhe skulptural, nga çdo këndvështrim zbulon një përbërje unike. Dizajni mund të shkallëzohet për t'iu përshtatur qëllimeve të ndryshme pa kompromentuar integritetin e tij strukturor. Trifold është një vitrinë e metodave të fabrikimit dixhital dhe përdorimi i teknologjive të reja prodhuese si robotika. Procesi i prodhimit është zhvilluar në bashkëpunim me një kompani të trillimit robotik të specializuar në metalet e palosshme me robotë me 6 boshte.

Emri i Projektit : Trifold, Emri i stilistëve : Max Hauser, Emri i klientit : .

Trifold Tryeza, Treshe, Bazamenti

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.