Revista Design
Revista Design
Qendra Tregtare

Adagio Townplaza

Qendra Tregtare Bazuar në stilin e jetës në afërsi, modeli është përshtatur për t'i shërbyer më së miri nevojave të njerëzve. Isshtë konceptuar si një vend i balancuar për familjet, në mënyrë që të gjithë të mund ta shijojnë atë. Ajo ka një shesh kryesor ku ndërveprimi më së shumti ndodh gjatë ditës në nivelin e tokës, kati i dytë i cili është dizajni për shëndetin, modën dhe bukurinë, dhe një katin e 3-të me bar-sallë pritjeje dhe restorante të cilat do të vijnë në jetë nga 2 pasdite deri në mesnatë. Një aspekt kryesor është se 90% e njësive kanë një pamje të drejtpërdrejtë nga çdo vend i caktuar. Parkimi është gjithashtu i optimizuar nga kjo sepse vendet e zëna ditën janë të lira natën.

Emri i Projektit : Adagio Townplaza, Emri i stilistëve : Adagio Townplaza, Emri i klientit : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Qendra Tregtare

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.