Revista Design
Revista Design
Karrige

Stocker

Karrige Stocker është një bashkim midis një karrige dhe një karrige. Vendet e lehta të stivueshme prej druri janë të përshtatshme për objektet private dhe gjysmë zyrtare. Forma e saj shprehëse nënvizon bukurinë e drurit lokal. Dizajni dhe ndërtimi i ndërlikuar strukturor i mundëson asaj me një trashësi të materialit prej 8 mm prej 100 përqind të drurit të ngurtë të krijojë një artikull të fortë por të lehtë që peshon vetëm 2300 Gramm. Ndërtimi kompakt i Stocker lejon ruajtjen e hapësirës ruajtëse. E vendosur mbi njëra-tjetrën, lehtë mund të ruhet dhe për shkak të modelit të saj inovator, Stocker mund të shtyhet plotësisht poshtë një tryeze.

Emri i Projektit : Stocker, Emri i stilistëve : Matthias Scherzinger, Emri i klientit : FREUDWERK.

Stocker Karrige

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.