Revista Design
Revista Design
Paketa Për Kujdesin E Lëkurës

Bionyalux

Paketa Për Kujdesin E Lëkurës Koncepti i rivendosjes së lëkurës në produktet e reja të lëkurës përkon me barrën zero të riciklimit të bagasse, mbrojtjen e mjedisit dhe konceptin ekologjik. Nga tiparet e produktit të jetëgjatësisë së kufizuar të klasës ushqimore 60-ditore të procesit të trajtimit të 30-ditësh për përmirësimin e lëkurës, 30 dhe 60 janë zgjedhur si simboli i njohjes vizuale të produktit, dhe tre fazat e përdorimit, 1,2, 3 janë të integruar në vizion.

Emri i Projektit : Bionyalux, Emri i stilistëve : 33 and Branding, Emri i klientit : BIONYALUX.

Bionyalux Paketa Për Kujdesin E Lëkurës

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.