Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm Komercial

KitKat

Dizajni I Brendshëm Komercial Përfaqësoni konceptin dhe markën e përgjithshme në një mënyrë inovative përmes projektimit të dyqanit, posaçërisht për tregun kanadez dhe klientelën Yorkdale. Përdorimi i përvojës së një lokacioni të mëparshëm pop-up dhe ndërkombëtar për të inovuar dhe rimenduar tërë përvojën. Krijoni një dyqan ultra-funksional, i cili do të funksiononte mirë për një trafik shumë të lartë, hapësirë të ndërlikuar.

Emri i Projektit : KitKat, Emri i stilistëve : Unique Store Fixtures, Emri i klientit : Unique Store Fixtures.

KitKat Dizajni I Brendshëm Komercial

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.