Revista Design
Revista Design
Dizajni Në Internet Dhe Ux

Si Me Quiero

Dizajni Në Internet Dhe Ux Uebfaqja Sí, Me Quiero është një hapësirë që ndihmon të jesh vetvetja. Për të realizuar projektin, duhej të kryheshin intervista dhe konteksti social dhe kulturor në lidhje me gratë duhej të hulumtohej; projeksioni i saj në shoqëri dhe me veten e saj. U arrit në përfundimin se ueb do të ishte një shoqërues dhe do të realizohej me një qasje për të ndihmuar për ta dashur veten. Në dizajn reflektohet thjeshtësia me tonet neutrale duke përdorur kontraste të kuqe për të tërhequr vëmendjen ndaj veprimeve të caktuara, ngjyrave të markës së librit të botuar nga klienti. Inspirimi erdhi nga arti konstruktivizëm.

Emri i Projektit : Si Me Quiero, Emri i stilistëve : Ana Ramirez, Emri i klientit : Little Red studio.

Si Me Quiero Dizajni Në Internet Dhe Ux

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.