Revista Design
Revista Design
Akullore

Sister's

Akullore Kjo Paketim është krijuar për Kompaninë Akullore të Motrave. Ekipi i projektimit është përpjekur të përdorë tre zonja, të cilat ju kujtojnë prodhuesit e këtij produkti, në formën e ngjyrave të lumtura që vijnë nga shija e secilës akullore. Në çdo aromë të dizajnit, forma pf akullore përdoret si flokët e personazhit, e cila paraqet një imazh interesant dhe të ri të paketimit të akullores. Ky dizajn, në formën e tij të re, ka tërhequr shumë vëmendjen midis konkurrentëve të tij dhe ka pasur shitje të larta. Dizajni përpiqet të krijojë paketim origjinal dhe krijues.

Emri i Projektit : Sister's , Emri i stilistëve : Azadeh Gholizadeh, Emri i klientit : Azadeh Gholizadeh.

Sister's  Akullore

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.