Revista Design
Revista Design
Shtëpi

Santos

Shtëpi Duke përdorur drurin si elementin kryesor konstruktiv, shtëpia zhvendos dy nivelet e saj në seksion, duke gjeneruar një çati me xham për t'u integruar me kontekstin dhe lejuar hyrjen e dritës natyrore. Hapësira e dyfishtë me lartësi artikulon atë marrëdhënie midis katit të parë, katit të sipërm dhe peizazhit. Një çati metalike mbi llambën fluturon, duke e mbrojtur atë nga incidenca e diellit perëndimor dhe duke rindërtuar zyrtarisht vëllimin, duke përshtatur vizionin e mjedisit natyror. Programi artikulohet duke lokalizuar përdorime publike në katin e parë dhe përdorime private në katin e sipërm.

Emri i Projektit : Santos, Emri i stilistëve : Fernando Abelleyro, Emri i klientit : Fernando Abelleyro, architect.

Santos Shtëpi

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.