Revista Design
Revista Design
Prototipi I Banimit

No Footprint House

Prototipi I Banimit NFH është zhvilluar për prodhim serik, bazuar në një kuti mjetesh më të mëdha të tipologjive të parafabrikuara të banimit. Një prototip i parë u ndërtua për një familje holandeze në jug-perëndim të Kosta Rikës. Ata zgjodhën një konfigurim me dy dhoma gjumi me strukturë çeliku dhe përfundime druri pishe, i cili u dërgua në vendndodhjen e tij të synuar në një kamion të vetëm. Ndërtesa është projektuar rreth një bërthame qendrore të shërbimit në mënyrë që të zgjedh efikasitetin logjistik në lidhje me montimin, mirëmbajtjen dhe përdorimin. Projekti kërkon një qëndrueshmëri integrale përsa i përket performancës së tij ekonomike, mjedisore, sociale dhe hapësinore.

Emri i Projektit : No Footprint House, Emri i stilistëve : Oliver Schütte, Emri i klientit : A-01 (A Company / A Foundation).

No Footprint House Prototipi I Banimit

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.