Revista Design
Revista Design
Copëza Letre

HandiShred

Copëza Letre HandiShred është një copëzues portativ letre manual nuk kërkon burim të jashtëm energjie. Isshtë projektuar i vogël dhe mjeshtërisht, në mënyrë që ta vendosni në tavolinën tuaj, brenda një sirtari ose çantë që mund të hyni lehtë dhe të copëtoni dokumentin tuaj të rëndësishëm në çdo kohë, në çdo vend. Ky shredder i dobishëm funksionon shkëlqyeshëm për të prishur ndonjë dokument ose dëftesë për të siguruar që informacioni privat, konfidencial dhe çdo informacion personal mbahet i sigurt në çdo kohë.

Emri i Projektit : HandiShred, Emri i stilistëve : Yen Lau, Emri i klientit : Inform Designs Ltd..

HandiShred Copëza Letre

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.