Revista Design
Revista Design
Tabela E Ndërveprimit

paintable

Tabela E Ndërveprimit Paintable është një tabelë shumëfunksionale për të gjithë, mund të jetë një tryezë e zakonshme, një tryezë vizatimi ose një instrument muzikor. Ju mund të përdorni lloje të ndryshme ngjyrash për të pikturuar në sipërfaqen e tryezës për të krijuar muzikë me miqtë ose familjarët tuaj, dhe sipërfaqja do të transferojë vizatimin për t'u bërë melodi nga sensorët e ngjyrave. Ekzistojnë dy mënyra vizatimi, vizatimi krijues dhe vizatimi i notave muzikore, fëmijët mund të vizatojnë gjithçka që dëshirojnë të krijojnë muzikë të rastit ose të përdorin rregullin që ne hartojmë për të mbushur ngjyrën në pozicionin specifik për të bërë rimë çerdhe.

Emri i Projektit : paintable, Emri i stilistëve : Nien-Fu Chen, Emri i klientit : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Tabela E Ndërveprimit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.