Revista Design
Revista Design
Fotoinstalimi

Decor

Fotoinstalimi Në një ndërtesë modeli dua të jap mendime rreth realitetit, që ne i konsiderojmë tonat dhe ta shikojmë atë si skenografi të një skenari të imagjinuar. Një skenar për nga natyra i rastësishëm dhe i prishet. Whatfarë fshihet pas saj ose çfarë do të ndodhë kur format e dekorimit mund të mos jenë një apokalips i ardhshëm, por krijim i një procesi të ri. Një tjetër pamje e asaj që mund të ndodhë kur shfaqja ka mbaruar.

Emri i Projektit : Decor, Emri i stilistëve : Johanna Mårtensson, Emri i klientit : Johanna Mårtensson.

Decor Fotoinstalimi

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.