Revista Design
Revista Design
Instalimi Optik

Opx2

Instalimi Optik Opx2 është një instalim optik që eksploron një marrëdhënie simbiotike midis natyrës dhe teknologjisë. Një marrëdhënie ku modelet, përsëritja dhe ritmi përshkruajnë të dy formacionet natyrore dhe operimet e proceseve të llogaritjes. Gjeometria reclusive e instalimeve, errësira e çastit dhe / ose dendësia janë të ngjashme me fenomenin e drejtimit nga një fushë misri ose të shpjeguar në teknologji ndërsa shikoni kodin binar. Opx2 ndërton gjeometri komplekse dhe sfidon perceptimin e vëllimit dhe hapësirës.

Emri i Projektit : Opx2, Emri i stilistëve : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Emri i klientit : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Instalimi Optik

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.