Revista Design
Revista Design
Kutia Dvd

Paths of Light

Kutia Dvd Mënyra më e mirë për të mbajtur animacionin e shkurtër Paths of Light nga Zina Caramelo ishte të siguroheshim që DVD-të të kishin një rast të bukur. Paketimi në të vërtetë duket sikur ishte zhdukur nga pylli dhe u formua për të formuar një CD. Nga ana e jashtme, linja të ndryshme janë të dukshme, pothuajse që shfaqen si pemë të vogla që rriten në anën e rastit. E jashtme prej druri gjithashtu ndihmon për t’i dhënë asaj një pamje jashtëzakonisht natyraliste. Rrugët e Dritës është një azhurnim ekstrem nga rastet e shumta që panë për CD-të në vitet 1990, i cili zakonisht përbëhej nga plastika themelore me një paketë letre për të shpjeguar përmbajtjen brenda. (Teksti nga JD Munro)

Emri i Projektit : Paths of Light , Emri i stilistëve : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Emri i klientit : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Kutia Dvd

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.