Revista Design
Revista Design
Qendër Tregtare Familjare

Funlife Plaza

Qendër Tregtare Familjare Funlife Plaza është një qendër tregtare familjare për kohën e lirë dhe arsimimin e fëmijëve. Synon të krijojë një korridor makinash garash për fëmijët që të ngasin makinat gjatë bërjes së prindërve, një shtëpi në pemë për fëmijët që shikojnë dhe luajnë brenda, një tavan "lego" me emrin e fshehur të qendrës tregtare për të frymëzuar imagjinatën e fëmijëve. Sfond i thjeshtë i bardhë me të Kuqe, të verdhë dhe blu, lërini fëmijët të vizatojnë dhe ta ngjyrosin atë në mure, dysheme dhe tualet!

Emri i Projektit : Funlife Plaza, Emri i stilistëve : Martin chow, Emri i klientit : Shanghai retail estate company limited.

Funlife Plaza Qendër Tregtare Familjare

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.