Revista Design
Revista Design
Reklamimi

Insect Sculptures

Reklamimi Do copë u krijua me dorë për të krijuar skulptura të insekteve të frymëzuara nga mjediset e tyre dhe ushqimi që hanin. Punimi i artit u përdor si një thirrje për të vepruar përmes Uebfaqes Doom gjithashtu të identifikojë dëmtuesit specifikë shtëpiak. Elementët e përdorur për këto skulptura janë buruar nga kantieret e plehrave, mbeturinat e plehrave, shtretërit e lumenjve dhe super tregjet. Sapo u mblodhën secili insekt, ata u fotografuan dhe u rivendosën në Photoshop.

Emri i Projektit : Insect Sculptures, Emri i stilistëve : Chris Slabber, Emri i klientit : Chris Slabber.

Insect Sculptures Reklamimi

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.