Revista Design
Revista Design
Dizajni I Brendshëm I Zyrës

Yuli Design Studio

Dizajni I Brendshëm I Zyrës Gjithmonë ka shumë tabela shenjash të çrregullt në drejtime vertikale, horizontale dhe anësore në rrugë që bllokojnë pamjen e vërtetë arkitekturore. Kjo kërkon që të ripërcaktoni tabelat e shenjave për të përmirësuar dhe azhurnuar efektet e sjella nga artikuj të tillë dekorativë në natyrë. Pika e dizajnit të brendshëm është që të dekompozohet paraqitja e mëparshme. Futet ndriçimi natyror. Një papafingo është ndërtuar nga hapësira e ngritur. Aty ku ishin shkallët ndryshuar. Ndryshimi ku ishin shkallët, shkurton kohën e lëvizjeve vertikale. Kjo krijon një mundësi të re jashtë kufijve të vjetër.

Emri i Projektit : Yuli Design Studio, Emri i stilistëve : Chiung Hui Fu, Emri i klientit : YULI DESIGN .

Yuli Design Studio Dizajni I Brendshëm I Zyrës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.