Revista Design
Revista Design
Paketimi I Kozmetikës

Clive

Paketimi I Kozmetikës Koncepti i paketimit të kozmetikës Clive lindi të ishte i ndryshëm. Jonathan nuk donte thjesht të krijonte një markë tjetër të kozmetikës me produkte të zakonshëm. I vendosur për të eksploruar më shumë ndjeshmëri dhe pak më shumë sesa beson në drejtim të kujdesit personal, ai adreson një qëllim kryesor. Ekuilibri midis trupit dhe mendjes. Me dizajnin e frymëzuar nga Havaja, kombinimi i gjetheve tropikale, tonaliteti i detit dhe përvoja prekëse e paketave sigurojnë ndjesinë e relaksimit dhe paqes. Ky kombinim bën të mundur sjelljen e përvojës së këtij vendi në dizajn.

Emri i Projektit : Clive, Emri i stilistëve : Jonathan Nacif de Andrade, Emri i klientit : Cosmetics Clive.

Clive Paketimi I Kozmetikës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.