Revista Design
Revista Design
Kondicioneri

Midea Sensia HW

Kondicioneri Midea Sensia promovon cilësinë e jetës dhe një mënyrë inovative për të ekspozuar objektin e dekorimit. Përveç efikasitetit të rrjedhës së ajrit dhe heshtjes, ajo paraqet panelin inovativ me prekje i cili jep mundësinë e përdorimit të funksioneve dhe ngjyrave dhe intensitetit të rrufesë. Terapia me ngjyra që ndihmon procesin e stresit, duke prirur produkte inovative në të dy mënyrat, mirëqenien dhe estetikën. Përveç estetikës së ndryshme, format e saj integrojnë brendësinë e shtëpisë edhe me elegancën edhe me stilin, duke e vlerësuar shtëpinë me dritë indirekte.

Emri i Projektit : Midea Sensia HW, Emri i stilistëve : ARBO design, Emri i klientit : ARBO design.

Midea Sensia HW Kondicioneri

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.