Revista Design
Revista Design
Hulumtimi Dhe Zhvillimi Arkitektonik

Technology Center

Hulumtimi Dhe Zhvillimi Arkitektonik Projekti arkitektonik i Qendrës së Teknologjisë ka si udhëzim integrimin e ansamblit arkitektonik në peizazhin përreth, një hapësirë e qetë dhe e këndshme. Kjo ide përcaktuese e bën ansamblin një pikë referimi të humanizuar, të destinuar për zhytjen e nevojshme intelektuale të studiuesve që do të veprojnë në të, të shprehur në qëllimin e tij plastik dhe konstruktiv. Dizajni i mrekullueshëm dhe i integruar i kulmeve në formë konkave dhe konveks pothuajse prek linjat e theksuara horizontale duke përcaktuar kështu, karakteristikat kryesore të kompleksit arkitektonik.

Emri i Projektit : Technology Center, Emri i stilistëve : Paulo Brazil E Sant Anna, Emri i klientit : Klabin S A.

Technology Center Hulumtimi Dhe Zhvillimi Arkitektonik

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.